Cròniques Erasmus - capítol 6: "Plou i fa sol, les bruixes es pentinen"

Vaig escriure això el 3 de juliol, arran dels canvis de temps imprevisibles del Saarland, que he rebatejat com a Regenland (Saarland = terra/país del Saar; Regenland = terra/país de la pluja). La veritat és que el clima d'aquest país mereix un capítol a banda.


Mentre escric aquestes ratlles em ve al cap la cançó infantil que dóna títol a l'entrada d'avui perquè a fora està caient el diluvi universal. Ja vaig parlar en un altre post sobre les meves creences religioses, i malgrat tot, sembla ben bé que avui Déu, o qui sigui que hi hagi allà dalt, vulgui tornar a cobrir la terra sencera d'aigua.

El pitjor de tot és que a primer cop d'ull sembla una simple tamborinada d'estiu, però estan caient uns llamps per aquí la vora (n'acabo de veure un i ha tronat al cap de molt poc) que a mi, personalment, em fan mal rotllo.

I de cop i volta, la pluja s'atura, torna a sortir el sol, surts al carrer i et deshidrates per cada un dels porus del teu cos. Entres a casa, i al cel, a la llunyania, hi veus un núvol d'un color gris tirant a negre, que amenaça més precipitacions.

Així és el cel estiuenc de Saarbrücken.

Comentaris

Ray ha dit…
Deu ni do doncs... jo no sabria kina roba posar-me.. jeje. Deus portar un embolic de maniga llarga, curta, impermeable o no... ke mare meva... jeje.
Cuidet, petons
Laura rus ha dit…
*snif* i, malgrat tot, es troba a faltar... irgendwie. ;)
kak bylo russkij?

paraula de confirmació: inestr.

petons!!!