Jo també hi he caigut

En efecte, estimats i estimades.
Després d'un livejournal frustrat, que he deixat morir de pena i de fàstic, i de veure com algunes de les millors parrafades de la història han estat ignorades al meu fotolog, intentaré que això tingui una mica més de vida i, ja que es tracta d'un blog, les mil paraules aquí valen molt més que una imatge.
Així que us dono la benvinguda a un espai on podreu llegir les meves paranoies: veureu com em poso quan detecto més de cinc faltes d'ortografia per dia en rètols del carrer o sento parlar personatges públics, llegireu les meves reivindicacions, amb fonaments més o menys creibles, i descobrireu, si encara no el coneixíeu, el meu "lado oscuro".
Benvinguts, doncs, al Consultori de la Dra Xodes.

Comentaris

Kevin ha dit…
Abans de que continuessis, m'agradaria fer-te sabe que Wordpress va molt millor pels blogs ^^ (Sí, i utilitzo Blogger, què passa? XD; estic trastejant amb Wordpress i m'està agradant més).

Dios, el parèntesi és més llarg que el text en sí... jajaja

Et dono la benvinguda al nostre costat fosc!

Bon dia tingui, senyora traductora!
Maecea ha dit…
Marrrr, em sembla que ja conec el teu ladu uscuru!!! jojoj xo m'agrada i per tant m'aniré passant per aquí :P

petons wapisima!!!!!
I benvinguda al món dl blog!!! :P
Martí ha dit…
Benvinguda, Dra.!

Pots comptar que seguiré amb asiduïtat malaltissa les teves recomanacions, a veure si reencaminem la meva estabilitat psicològica...o sóc un cas perdut? Bé és igual, ja saps que aquí tens un veí que et llegeix i que també va posant les seves demències variades al seu espai.

Vagi bé!