Dance with Dragons

Ahir, 12 de juliol, va sortir l'edició anglesa de Dance with Dragons, cinquena entrega d'A Song of Ice and Fire. En versió totxo, tapes dures i fulls que serveixen per tallar pa, naturalment. Pel que fa a l'adquisició del llibre en qüestió, contemplo les possibilitats següents:

- Opció 1: comprar-lo en versió totxo a la FNAC, on el venen per 24€. A la Gigamesh crec que també, però no fan descompte.
- Opció 2: comprar-lo en versió totxo per Book Depository, on l'he vist per entre 21€ i 23€.
- Opció 3: esperar que surti l'edició de butxaca en anglès el març de 2012 (i comprar-la per Book Depository, natürlich).
- Opció 4: esperar que surti en castellà i que l'Albert me'l deixi en versió totxo però traduïda abans d'adquirir jo mateixa l'edició de butxaca, aproximadament tres anys després.


Comprar o no comprar, aquesta és la qüestió. (Si Shakespeare llegís el meu blog...)

Comentaris

Alena ha dit…
T'ofereixo una altra opció... que és el que vaig fer jo... compra't la versió ebook ^^ més barata i no ocupa espai!
Mar ha dit…
però no tinc llibre digital >_< si me'l compro en versió eBook me'l puc llegir al pc?
Alena ha dit…
Si no el compres a Amazon sí... els amazon és un pal perquè són tots format Kindle que només es pot llegir allí. Però si el compres per Sony o així, normalment t'envien un pdf. ^^ En tot cas, mira-ho...Per cert així en plan d'inversió el ebook de la sony és molt, molt recomanable i és compatible amb tot... a més el petit és barat.