Compra't una vida...

Un "company" de la facultat va escriure el 13 d'abril aquesta meravellosa entrada al seu apassionant blog sobre el consell d'estudiants... ah, no, perdó: dels membres del consell d'estudiants. Ens deixa tan bé... com si fóssim déus olímpics, gairebé, hoygan!

Aquesta persona, que si no recordo malament ha acabat primer, i espero que amb bons resultats (que una cosa és ser sarcàstica i borde -o sóc la de la síndrome de Ventafocs?- i l'altra, ser mala persona i desitjar mal a la gent, per tristes i avorrides que siguin les seves vides que es vegin empesos a criticar gent que no coneixen de res i sense fonament aparent), aquesta persona va ser usuària del fòrum de la FTI l'estiu passat i, si no recordo malament, una servidora li va resoldre els dubtes existencials pre-universitaris. així que no puc sinó agrair-li des de la distància virtual la valentia que ha tingut de venir-nos a dir això a la cara. Té sort que jo hagi oblidat la seva.

Us deixo el link directe a l'esmentada entrada:
"El consejo de estudiantes me la suda" (dins del blog "Y si no, a la mierda")

Des d'El consultori de la Dra Xodes convidem aquest "humilde veterano de vodevil en el papel de víctima y villano por vicisitudes del destino" a procedir amb l'adquisició d'una vida o, si més no, d'un mínim acceptable de sentit comú. Que com a mínim tingui una mica de sentit formar part d'una "cuadrilla de seres —no me atrevo a decir humanos; sólo sé que respiran— [que] quieren luchar por las injusticias y los niños muertos".

Paraula d'emo random.
Amen.You got it all wrong...Passem a coses més serioses i importants: JA SÓC LLICENCIADA! :D

Al final ha valgut la pena passar quatre anys allà dins, i malgrat que aquest curs ha estat per passar-se a la tribu urbana esmentada anteriorment (i tallar-se les venes de veritat, no com ells que són tot de boqueta), ha estat una època que difícilment oblidaré.

Ara toca gaudir de l'estiu i esperar el dia de matrícula del màster ^^

Comentaris

Ray ha dit…
M'ha agradat molt la frase de "V de vendetta"; i bé, referent a la falta de mèrits, ja no només de tacte sino sobretot de valors humans, haig de corroborar algo que per desgracia tots sabem... I ha massa gilipolles suelto pel món. Em sembla lamentable que la gent pugui ser tan dèspota i desconsiderada, pero com bé comentàvem l'altre dia, de desagraïts n'està el món ple.
Laura rus ha dit…
Clap. Clap. Clap.
Paraula de pas: preaff, que ja ho diu tot.
Felicitats per la llicenciatura! ^^
Un petó!